Kütahyalılar KİYD İstanbul İftarında Buluştular

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi’nin üyeleri ile tertip ettiği iftar yemeğinde, İstanbul’da yaşayan Kütahyalılar Yavuzbey Restoran’da buluştular.

Her yıl Ramazan Ayı’ nın manevi ikliminde hemşerilerini bir araya getiren Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu, üyeleri ve isafirlerini büyük bir mutlulukla karşılayıp, güzel bir akşamın yaşanmasına vesile oldular.

İftar Yemeğinde, Candan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Candan ve Ailesi, YMM Rafet Kalkan, önceki dönem başkanlarımızdan Metin BEDİR ve Ailesi, önceki dönem yönetim kurulu üyemiz Eda OYAR ve Ailesi, Kütahya’dan gelerek iftarımıza katılan Meral ERDOĞMUŞ ve değerli eşleri Mehmet ERDOĞMUŞ oğulları Öğrt. Görv. Fatih ERDOĞMUŞ, İbrahim ve İsmail Fidancı ve Ailesi, Avukat Ergun KARADUMAN ve Ailesi, Avukat Emir Sami Ergün, Avukat Şükrü Sağdıç, Avukat Murat Doruk, Mehmet Karakaş ve Ailesi, Volkan Germiyanoğlu ve Ailesi, Gültekin Karakaş, Dr. İlhan Özalp, Dursun Parlak, Zekeriya Kaya, Mehmet Yavuz, Müge Yaman Işıkdoğan ve Ailesi, Hüseyin Sarı ve Ailesi, Selçuk Hoşça ve Ailesi, Kamil Güven ve Ailesi, Eski öğrencilerimizden şimdinin Memuru Aslı ATİLAY ve eşi, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer SÜLÜN ve ailesi, Başkan Yardımcımız Erkan CANDAN ve Ailesi, Cengiz GÜMÜŞKAR ve Ailesi, Cengizhan DAĞLI ve Ailesi, Tamer Aaltınkaya ve Ailesi, Harun KALKAN, Tahsin Kaynak, Ramazan Karabacak ve Ailesi, Av. Necati AKGÜN dernek üyelerimiz ve öğrenciler davetliler arasındaydı.

Başkanımız Ömer SÜLÜN yaptığı konuşmasında, katılımcılara geldikleri için teşekkür etti. İftarımıza sağlık sorunları sebebiyle katılamayan Prof.Dr. Tevfik ÖZPAÇAÇI, Doğan GÜRAL ve Mustafa HİSARLI büyüklerimizin hepinize selamlarını iletiyorum, inşallah Cimcik gününe sağlık sorunları düzelirse bizlerle olacaklar diyerek katılım sağlayan herkese teşekkür ederek sözü Candan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Candan’a verdi.

Durmuş Candan konuşmasında; “ Katılım sağlayan herkese teşekkür ederek bu yıl yapılacak Cimcik Günü organizasyonu için herkesi fabrikasına davet etti.

Durmuş CANDAN’ dan sonra söz alan YMM Rafet Kalkan; “ iftar programına katılan hemşehrilerine teşekkür etti.

Önceki dönem başkanlarımızdan Metin BEDİR yaptığı konuşmasında;” Geçmişten günümüze derneğimize emekleri büyük olan Kadir ATLIM, Memduh UYSAL, Cevdet DAYIOĞLU, Ahmet ÖZAĞARI gibi büyüklerimizi özlüyoruz. Mekanları cennet olsun. Derneğimizin gelişiminden, organizasyonlarından, güzel cümleler ile bahseden Bedir, iftara katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Eski öğrencilerimizden Aslı, yapmış olduğu konuşmasında, “ Derneğe olan özlemini, geçirdiği süreleri ve anılarını anlattı.

Gece boyunca sıcak çaylarımızı yudumlarken, hasret gidermenin güzelliklerini yaşadık. Ülkemizin geçirmiş oldu sorunların gölgesin de geçse de hemşehrilerimiz mutlu bir şekilde ayrılarak evlerine döndüler.

Tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızla.