İstanbul’da Yüksek Tahsilini Tamamlayarak Başarı ile Okullarından Mezun Olan Öğrencilerimiz Onuruna Tertip Ettiğimiz  Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Kütahya ilinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi’nin, İstanbul’da yüksek tahsilini tamamlayarak başarı ile okullarından mezun olan öğrencilerin onuruna 24.05.2017 tarihinde tertip ettiği Mezuniyet Töreni, Adnan Menderes Bulvarı No:33/1 Fatih/İstanbul adresindeki dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet Töreni, başkan Metin BEDİR’in açılış konuşmasıyla başladı. BEDİR konuşmasında “Mezuniyet törenleri bundan böyle derneğimiz teamülleri arasında yer alacaktır. Sizler çok güzel okullarda okuyarak başarıyla diplomalarınızı aldınız. Bizler de sizin bu mutluluklarınızı paylaşıyoruz. Anne ve babalarınızın sizlere ettiği dualar kadar en az bizler de sizin başarılarınız için dua ediyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.”dedi.

Bu sene,

  • Hatice ÇAKIR, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden,
  • Veysel KÖSE, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden,
  • Hanife Nur KOPAN, Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden,
  • Şule KALKAN, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nden
  • Ebru Eren KARABULUT, Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden başarı ile mezun oldular.
    Bu programda, öğrencilerimiz ayrı ayrı duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Kendilerine bu başarılarında diplomalarının yanında, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesi olarak hediyeler verildi.

“Sizlerle iftihar ediyoruz!
Yolunuz açık olsun, her şey gönlünüzce olsun.
Başarılarınızın devamını dileriz.”